Bonjour mes Amis! 

Welkom bij L’Atelier du Cadeau, dé cadeau boutique met bijzondere cadeaus. Altijd met aandacht en liefde ingepakt, klaar om met liefde te geven! We selecteren voor jou de snoepjes onder de cadeaus, de mooiste pareltjes, de crème de la crème, de echte wannahaves! Bij L’Atelier du Cadeau waan je je tussen de leukste Amsterdamse merken, de mooiste Franse wijnen, Engelse delicatessen, hippe vondsten uit Berlijn en ware beauties uit Kopenhagen. 

Cadeau à la minute

Dat gevoel wanneer je bij vrienden aankomt met dat flesje wijn uit de kast of van de supermarkt die nog open was, terwijl je eigenlijk een leuk, speciaal cadeau had willen geven … Wij kennen dat gevoel als geen ander: dit markeert het begin van L’Atelier du Cadeau.

Heb je gebrek aan tijd, lukt het niet om het juiste cadeau te vinden, of ben je zelf geen ster in inpakken? Bij L’Atelier du Cadeau bestel je jouw prachtig ingepakte cadeau voor 15:00 uur en nog dezelfde middag wordt het verzonden. Je kunt zelf  jouw favoriete cadeau samenstellen of ga voor één van de prachtige cadeaupakketten. 

Duurzaamheid vinden wij belangrijk. Onze cadeaus zijn verpakt in gerecycled cadeaupapier en we verkopen Europese merken die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.

“It is in giving that we receive” 

Lieve groet,

Oprichter en eigenaar
L’Atelier du Cadeau