Onze producten kunnen binnen 14 dagen vanaf de dag van levering op eigen kosten worden geretourneerd, bij voorkeur in de originele verpakking. Als een artikel niet aan je wensen voldoet, kun je het retourneren en je ontvangt daarvoor een terugbetaling. Gebruikte of gedragen producten kunnen om hygiënische redenen niet worden geretourneerd. Hieronder vind je onze retour stappen:

 

1. Retour aanmelden 

Stuur ons een Whatsapp bericht of een E-mail met daarin je ordernummer, het e-mailadres waarmee je de bestelling hebt geplaatst, het product dat je wilt retourneren en de reden van retour. Je ontvangt dan van ons het retouradres.

 

2. Retour inpakken

Verpak de artikelen die je wil retourneren in de originele verpakking. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd in ongedragen of ongebruikte staat.

 

3. Retour inleveren

Breng het pakket naar een afgiftepunt. Retourzendingen per post zijn op eigen kosten. We raden je aan om de track & trace code te bewaren. Hier kunnen we naar vragen in het geval een pakket zoek raakt.

 

4. Terugbetaling retour

Nadat we jouw retourzending hebben ontvangen, streven we ernaar om deze zsm en uiterlijk binnen 14 dagen af te ronden. Zodra jouw retour bij ons binnen is, ontvang je een e-mail van ons. Daarna wordt de retourzending verwerkt en wordt het aankoopbedrag teruggestort.

 

Hulp nodig?

Stuur ons een Whatsapp bericht of een E-mail en we helpen je graag verder.